Mićanovi dvori

Gostima nudimo mogućnost da se opuste i zabave u ugodnoj atmosferi seoskog gospodarstva Mićanovi Dvori gdje u autohtonom ambijentu mogu uživati u biranim jelima isključivo hrvatske kuhinje pripremljene na tradicionalan način ili sudjelovati u degustacijama sira i vina.

U sklopu gospodarstva nalaze se dvije konobe te velika terasa:


Mala konoba

30 sjedećih mjesta

Velika konoba

80 sjedećih mjesta

Terasa za ljetni period:

120 sjedećih mjesta

Napomena:

Primamo pojedince i velike grupe. Za tradicionalna jela (peka, prisnac…) potrebno se je najaviti 3 sata prije.

       Pogledajte Mićanove Dvore u 360 iskustvu


Dalmatinska noć

započinje degustacijom tradicionalnih likera i rakija, te vina ovog kraja. Prilikom dolaska na seosko gospodarstvo Mićanovi Dvori s gostima prolazimo i konobu i Bukovačku kuću uz kratak opis o nastanku seoskog gospodarstva, opis mikroregije, tradicijskih obrta i zanata, opisujemo kulturne i prirodne znamenitosti ovog područja s posebnim naglaskom na običaje.

Nastavljamo sa seoskom olimpijadom; ova aktivnost je posebno zanimljiva za sve one koji se uz lagane aktivnosti žele dobro zabaviti i nasmijati. Seoska olimpijada se sastoji od starih tradicionalnih sportova i to bacanje kamena s ramena, povlačenje konopa, bacanje potkove, skakanje u vrećama i boćanje.

Nakon aktivnosti slijedi večera – birana jela hrvatske kuhinje spravljena na tradicionalan način: kao predjelo pršut i sir, slijedi janjetina i teletina ispod peke, sezonska salata te kao desert Prisnac – tradicionalni svadbeni kolač ovog kraja. Uključeno je i piće – 1/4 l vina (bijelo ili crno) po osobi, te 1/4 l vode (mineralne ili negazirane) po osobi.

Nakon večere a prije deserta, kratka predstava KUD-a gdje gosti imaju mogućnost zabaviti se i naučiti tri glavna koraka regije. S ritmom ili bez zabava je zajamčena.
Gastro ponuda

Na našem seoskom gospodarstvu možemo organizirati degustacije vina, sireva, pršuta i ostalih delicija naših krajeva uz opuštanje i zabavu u ugodnoj atmosferi.

Sjeća li se itko smokvenjaka, ušećerenih mendula, panduleta? Što su dalmatinski ravioli i cviti i tko je probao tortu od rogača? Što je Prisnac?

U standardnu ponudu seoskog gospodarstva Mićanovi Dvori uvrstili smo sve ove delicije izgubljenog vremena. Ne propustite ih probati, isti su kao da ih je baka radila.

Narudžba na:

T: 023 689 920

E: info@riva-rafting-centar.hr

Kako do nas?

      Rekreacija & Aktivnosti

  • Kayak tour
  • Rafting
  • Stand Up Paddle
  • Vožnja brodom
  • Jeep Safari
  • Pješačka tura
  • Špiljarenje