Kayak Safari

Doživite ljepote Zrmanje

Na rijeci Zrmanji postoji jedna  službena staza za izvedbu raftinga/ kayaka . Ukoliko je vodostaj rijeke dovoljno visok organiziramo rafting spust, a ukoliko je vodostaj rijeke  prenizak za rafting na istoj stazi organiziramo kajak safari.

Rafting staza je  ukupno  dugačka 14,5 km ,  a prolazi se za 2,5 – 3 sata, ovisno o uvjetima na rijeci ( vodostaj i dr.) . Start se nalazi u mjestu Kaštel Žegarski, a cilj na Berberovom buku.

Po dolasku na start sudionici se presvlače u našim svlačionicama. Oprema koju dobivate od nas sastoji se od neoprenskog odijela , zaštitne kacige i prsluka.

Od osobnih stvari preporučujemo da ponesete  kupaći kostim , svoje kupaće gaćice ( nositi ispod neoprenskog odijela ), dodatnu suhu odjeću kao presvlaku poslije aktivnosti, te napominjemo kao vrlo važan dio opreme vlastitu obuću ( starije patike i sl. – važno iz sigurnosnih razloga zbog kretanja po kanjonu ).

Sve osobne stvari sudionika raftinga / kajaka  stavljaju se u za to predviđene kutije te se voze na cilj staze gdje se presvlače  nakon spusta.

Za nošenje kamera, mobitela i ostale tehnologije potrebno je zatražiti vodonepropusne bokseve koji idu s vama u raft ili kajak , a gosti ih nose  na vlastitu odgovornost.

Cijena po osobi:

 • 300kn

  bez ručka

 • 350kn

  s ručkom + jedno piće

 • Djeca ispod 12 godina:
 • 150 kn

  bez ručka

 • 200 kn

  s ručkom + jedno piće

Dostupnost

Ukratko

Lagano – Turistička tura gornjim djelom kanjona
Od 4 do 40 ljudi * više grupa dnevno
2:30 – 4 sata

Plan puta

Početak avanture je na našem službenom startu u Kaštel Žegarskom. Nakon okupljanja grupe spremni smo za početak kayak / rafting ture kojom će vas povesti naši vodići. Prije ulaska u vodu čeka vas preuzimanje opreme breefing.
Raspored:
10:00 Dolazak na start | Kaštel Žegarski
10:30 Početak izleta
13:30 – 15:00 sata – trajanje izleta
dolazak na izlaz staze
povratak vozača po vozila

Smještaj

Nije u cijeni. Pogledajte ponudu

Prijevoz

Nije u cijeni. Pogledajte ponudu


Uzeti sa sobom

Dodatna majica – koja ide ispod prsluka
Dodatne cipele za vodu ili stare tenisice, 
Ručnik
Ako želite možete uzeti  mobitel, fotoaparat, sunčane naočale, krema za zaštitu od sunca te pohraniti u nepropusnu kutiju koju ćete dobiti na startu staze. Preporučujemo: Uzeti sa sobom min 0,5L vode / soka, hranu (voće i/ili sendvič)

Rezerviraj svoje mjesto:

Loading...