Rafting

Doživite ljepote Zrmanje

Na rijeci Zrmanji postoji jedna službena staza za izvedbu raftinga/ kayaka . Ukoliko je vodostaj rijeke dovoljno visok organiziramo rafting spust , a ukoliko je vodostaj rijeke prenizak za rafting na istoj stazi organiziramo kajak safari.
Rafting staza je ukupno dugačka 14,5 km, a prolazi se za 2,5 – 3 sata, ovisno o uvjetima na rijeci ( vodostaj i dr.). Start se nalazi u mjestu Žegar-Bogatnik-Mlinice, a cilj na Berberovom buku.

Nakon okupljanja na Mićanovim Dvorima sudionici sa organiziranim prijevozom kreću prema službenom startu raftinga/kajaka koji je udaljen cca 20 km . Po dolasku na start sudionici se presvlače u našim svlačionicama. Oprema koju dobivate od nas sastoji se od neoprenskog odijela , zaštitne kacige i prsluka.
Od osobnih stvari preporučujemo da ponesete kupaći kostim , svoje kupaće gaćice ( nositi ispod neoprenskog odijela ), dodatnu suhu odjeću kao presvlaku poslije aktivnosti, te napominjemo kao vrlo važan dio opreme vlastitu obuću ( starije patike i sl. – važno iz sigurnosnih razloga zbog kretanja po kanjonu ).
Sve osobne stvari sudionika raftinga/kajaka stavljaju se u za to predviđene kutije te se voze na cilj staze gdje se presvlače nakon spusta.
Za nošenje kamera, mobitela i ostale tehnologije potrebno je zatražiti vodonepropusne bokseve koji idu s vama u raft ili kajak, a gosti ih nose na vlastitu odgovornost.

Cijena:

 • 280 kn

  bez ručka

 • 300 kn

  posebna ponuda sa ručkom

 • Djeca ispod 12 godina:
 • 140 kn

  bez ručka

 • 200kn

  posebna ponuda sa ručkom

Dostupnost

Ukratko

Lagano – Turistička tura gornjim djelom kanjona
Od 4 do 40 ljudi * više grupa dnevno
2:30 – 3 sata

Plan puta

Početak avanture je u našoj agenciju u Obrovcu. Nakon okupljanja grupe spremni smo za početak kayak / rafting ture kojom će vas povesti naši vodiči. Prije ulaska u vodu čeka vas preuzimanje opreme te kratke upute.

Raspored:
10:00 Dolazak u agenciju
10:30 Početak izleta
2:30 – 3:00 sata – trajanje izleta
dolazak na izlaz staze
povratak po vozilo
upute za odlazak na ručak ili povrat kući

Smještaj

Nije u cijeni. Pogledajte ponudu

Prijevoz

Nije u cijeni. Pogledajte ponudu


Uzeti sa sobom

Dodatna majica – koja ide ispod prsluka
Dodatne cipele za vodu ili stare tenisice, 
Ručnik
Ako želite možete uzeti vodu, voće, mobitel, fotoaparat, sunčane naočale, krema za zaštitu od sunca te pohraniti u nepropusnu kutiju koju ćete dobiti na startu staze.

Rezerviraj svoje mjesto:

Loading...